På mässan i augusti 2023 fick kreatören och floristen Anna Starrén i uppdrag att skapa ett inbjudande och härligt café. Resultatet blev precis som vi trodde, ett ställe man ville hänga i, äta gott, göra business, lyssna till inspirerande samtal och omfamnas av hantverk. Läs vår intervju med Anna Starrén här nedan.
Varför valde du att samarbeta med just svenska varumärket Mimou?
Jag jobbar med Mimou från och till. De har mängder av fantastiska produkter som funkar jättebra i ett café. De hade inte ställt ut på Formex sen 2009, så vi lockade dem med en bra yta och ett härligt sällskap. Deras vänner från Ronneby, på Café Mandeltårtan, kurerade bakverken till Formex café – som smakade ljuvligt. Vi ordnade olika workshops med bland annat Katrin Bååth, Karin Mannerstål och mig själv. Dessutom hade vi Marlene Agemo i montern som visade upp sin bok. Så vi var ett härligt team.
Vad fick du fått för respons av besökarna?
Jag har bara fått höra lovord, superlativ, hurrarop!
Läs mer om Anna Starrén här.
Besök även svenska varumärket Mimou här.