Formex – den viktigaste mötesplatsen för nordisk inredningsdesign

Formex startade 1960 och anordnas två gånger per år. På mässan hittar du produkter inom inredning, design, presenter, delikatesser, barnprodukter, mode och accessoarer. Här samlas nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inrednings- och presentbranschen. Till Formex kommer det besökare och medierepresentanter som förutom möjligheten att göra affärer, får möjlighet att mötas och upptäcka nyheter, samtidigt som mässan bjuder på trender, inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag.

Datum för kommande mässor:
27-29 augusti 2024
14-16 januari 2025

Vanliga frågor & svar

Vad är Formex?

Formex är en branschmässa för inredning och design. Här samlas besökare från hela världen två gånger om året för att göra affärer, utforska hundratals produktnyheter, lyssna på inspirerande föreläsare, träffa likasinnade och hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och nyheterna.

När och var äger Formex rum?

Nästa mässa äger rum mellan den 27-29 augusti 2024 på Stockholmsmässan.
Adress: Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Hur kan jag registrera mig som utställare på Formex?

Klicka på länken Boka monter och sedan på ”Intresseanmälan”. När du fyllt i dina kontaktuppgifter kommer Formex kunniga säljare ta kontakt med dig och hjälpa dig vidare i processen.

Vilka kan gå på Formex?

Formex är en branschmässa inom inredning och design. Är du exempelvis inköpare, inredare, designer, stylist eller arkitekt är du varmt välkommen! Även studenter inom inredningsbranschen är välkomna.

Vad kan jag förvänta mig av ett besök på Formex?

  • På Formex kan du utforska ett brett sortiment av inredningsprodukter från lokala och internationella företag.
  • Få inspiration från de senaste trenderna och designkoncepten.
  • Nätverka med branschkollegor och skapa affärsmöjligheter.
  • Lyssna på föreläsningar och delta i workshops.
  • Möta och interagera med branschkollegor såsom formgivare, inköpare och återförsäljare.
Ställ ut på Formex

För utställare

Missa inte möjligheten att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Boka din monteryta idag, eller skicka in en intresseanmälan.

För besökare

Som besökare erbjuder Formex dig en unik möjlighet att utforska de senaste trenderna inom inredning och design, knyta kontakter med branschfolk och upptäcka nya produkter och leverantörer.