Varför Formex?

Gör affärer på Nordens viktigaste inredningsmässa

Varför ska du ställa ut på Formex?

Formex är en mötesplats där besökare från hela världen samlas två gånger om året för att göra affärer, botanisera bland hundratals produktnyheter, lyssna på inspirerande föreläsningar, möta likasinnade och få det absolut senaste inom trender och nyheter.

Synlighet: Formex är Nordens viktigaste mötesplats inom inredning och design. Genom att ställa ut här exponeras ditt företag för en bred publik av inköpare, återförsäljare, agenter, designers och media.
Affärsmöjligheter: Mässan lockar besökare med köpinflytande, vilket ökar chansen för företaget att göra affärer och knyta nya kontakter. Många besökare är intresserade av att hitta nya produkter och leverantörer, vilket skapar en gynnsam miljö för försäljning och affärer.
Nätverkande: Formex ger möjlighet till att nätverka med andra aktörer inom branschen, vilket kan leda till värdefulla samarbeten och relationer.
Marknadsinsikter: Delta på Formex för att få insikter om trender, marknadsförändringar och kundbehov inom inredning och design, vilket kan hjälpa till att forma framtida marknadsstrategier och produktutveckling.

Vilka är Formex besökare?

Här träffar du nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inrednings- och presentbranschen.

  • 48% av besökarna har köpinflytande.
  • 51% har hittat nya leverantörer på Formex.
  • Besökare kommer från 52 olika länder.
  • 81% köper in produkter som visas på Formex.

Besökarprofil 2024

I vår besökarprofil (PDF) finner du en sammanfattning av Formex besökare under mässtillfället i januari 2024.

Att ställa ut på Formex - Steg för steg

Att ställa ut på Formex – Steg för steg

1. Välj vilket monteralternativ som passar bäst för er verksamhet
2. Kontakta våra säljare för att boka er monter
3. Förbered er och fundera ut ett mål med ert företags medverkan på Formex
4. Marknadsför ditt deltagande i dina sociala medier
5. Bjud in dina kunder till mässan med dina fribiljetter

Vad säger några av våra utställare?

Xacta

”Mässan ger oss en unik möjlighet att både möta våra befintliga kunder och skapa nya affärsrelationer. Det är en plattform där vi kan visa upp våra produkter på ett inspirerande sätt och där vi får chansen att vara en del av den senaste utvecklingen inom branschen.”

 

-Mia Fant VD/Grundare Xacta

Sockerbageriet

Formex-mässan känns som den självklara mötesplatsen för oss där vi år efter år får äran att möta våra fantastiska kunder, samt nya kunder. Vi inspireras av att möta våra kunder, konkurrenter & andra samarbetspartners.

Vi är otroligt ödmjuka & stolta över vårt fina samarbete med Formex. Ett samarbete vi haft i snart 30år. Tiden går snabbt när man har kul!

 

-Anna-Lena Skoow VD Sockerbageriet

Bargi

För oss är Formex en viktig plattform där vi ges möjlighet att visa upp våra produkter i en inspirerande och attraktiv miljö och på så sätt knyta nya kontakter, men även stärka redan befintliga. Att möta sina kunder ansikte mot ansikte är ovärderligt för att skapa starka kundrelationer. Att delta i Formex ger oss den perfekta möjligheten att göra just detta”.

 

-Ted Amirbarghi från Bargi

Made in GBG

”Att vara med som Design Talent var en helt otrolig boost både för mig som kreatör och för mitt varumärke! Att träffa rätt kunder och prata med folk i branschen var verkligen en ögonöppnare och har lett till otaliga samarbeten och projekt, men även gett mig en enorm självförtroendeboost!”

 

-Daniel Kärrlander grundare Made in GBG

Jonas Lindholm

Jag har ofta studiebesök från olika konstskolor och när jag berättar om min väg till att bli en keramiker nämner jag ofta hur det underlättat för mig att nå ut till butiker och återförsäljare genom att stå på mässan. Det är väldigt skönt att slippa ta kontakt direkt med butiker, utan låta en potentiell inköpare gå mässan och fundera i lugn och ro. Jag är jätteglad att mässan finns och det har jag alltid känt som även då jag haft tillräckligt med återförsäljare, att den existerat som en tillgänglig kanal för att nå nya köpare och kunder”.

 

-Jonas Lindholm grundare Jonas Lindholm

Local Femmes Market

Reaktionerna från deltagarna i samlingsmontern har varit riktigt positiva. Det var lärorika dagar och av de som var helt nya på Formex var möjligheten att ställa ut tillsammans på detta sätt en trygghet som gav nytt mod och mersmak. Bland fler fördelar kan hjälp med bemanningen nämnas samt att vara del av ett nätverk som tillsammans hjälpte till att nå en bredare publik. Vi hoppas vara tillbaka igen i augusti!

 

-Gina Eriksson projektledare och intiativtagare Local Femmes Market samlingmonter

Boka monter

Monterpriser och viktig information inför bokning av monter till Formex i augusti 2024.

Produktområden

Ta del av alla våra produktområden.

Design Talents

Avdelningen på Formex för utvalda designtalanger.

Formex säljteam

Tveka inte att kontakta våra säljare vid frågor

Key Account Manager

Sales Manager

Sales Manager

Sales Manager

Josefine Jansheden

Skicka e-post
+46 8 749 42 30

Sales Manager

Maria Hallesson (föräldraledig)

Skicka e-post
+46 8 749 42 88