Intervju med Emma Sjödin Design

Emma sålde rekord på mässan i januari 2023!

Berätta om er senaste upplevelse på Formexmässan i januari 2023!
Det var min 23:e Formexmässa som utställare och jag tycker det var den bästa hittills! Inte bara för att jag fick så många ordrar, utan också för att den var trevlig. Jag uppskattade att det inte bara var utställare och föreläsningar utan också olika aktiviteter som färglära, utställningar och annat. Under just den här mässan märkte jag att Formex har utvecklats och blivit ännu bättre.

Hade ni några mål med att ställa ut på mässan?
Mitt främsta mål var att visa alla mina kära återförsäljare att jag finns kvar och utvecklar mitt företag. Sedan ville jag såklart också träffa nya och potentiella återförsäljare.

Vad betyder en mässa som Formex för er på Emma Sjödin Design?
Den betyder mycket. Formex är en mötesplats, inte bara för affärer, utan också för möten med andra utställare. Formex är även en plattform för att visa nya kollektioner och bjuda in mitt nätverk av influensers.

Har du några tips till andra företag som vill ställa ut på Formex?
Gör mycket research. Tänk efter noga vad du vill förmedla som företag. Men ha också långsiktiga mål. Ta kontakt med företag innan och bjud in. Våga vara annorlunda. Det är bara ”på ditt eget sätt” som du kan få ditt företag att gå bra.

Om Emma Sjödin Design
Emma Sjödin Design etablerades 2008 och erbjuder produkter inom heminredning med fokus på textilier. ”Min ambition är att föra in konst i vardagen genom inredningsprodukter med modern och lantlig stil. Jag hämtar inspiration från detaljerna i växter och insekter så som skogssmultron, nyponrosor, prästkragar och fjärilar” – Emma Sjödin.

Besök Emma Sjödin Designs hemsida här www.emmasjodindesign.se 

Fler nyheter här

Local Femmes Market

16 kreatörer gick samman och ställde ut tillsammans på Formex.

Filipiniana

Familjeföretaget Filipiniana har ställt ut på Formex många gånger och ser det som ett ypperligt tillfälle att förmedla historien om företaget.

Gustaf och Linnea

När de tillslut vågade ta steget att ställa ut på Formex sålde dem slut på lagret!