Nordens viktigaste mötesplats

Upptäck innovation och inspiration på Formex – möt branschens ledare och utforska de senaste trenderna!

Som besökare erbjuder Formex dig en unik möjlighet att utforska de senaste trenderna inom inredning och design, knyta kontakter med branschfolk och upptäcka nya produkter och leverantörer. Det är en inspirerande plats för alla inom branschen att samla idéer och skapa affärsrelationer.

Nästa mässa går av stapeln 27-29 augusti 2024. Vi ses då!

 

Biljetter

Nu kan du köpa biljetter till Formex 27-29 augusti!

Inspiration

Här hittar du intervjuer med några av våra tidigare utställare, kreatörer och vinnare av Design Talents samt Sustainability Award. Inspireras här!

Design Talents

Ett av Formex mest spännande inslag! Här får oetablerade designers, från både Sverige och internationellt, ansöka om att få en plats i Design Talents och på så sätt få möjligheten att visa upp sina produkter för inköpare, producenter och media på mässan.

Formex Sustainability Award

Formex Sustainability Award är en tävling, där utställande företag eller designers tävlar om att vinna utmärkelsen för mest hållbart genomtänkta produkt. Klicka på länken för att läsa mer.

Inför ditt besök

I Älvsjö, endast 9 minuter från Stockholm City, hittar du Stockholmsmässan. Vill du veta hur du hittar hit, vilka restauranger som finns på plats eller kanske var du hittar en parkeringsplats med laddningsmöjlighet? Oavsett vad du vill veta innan ditt besök kan du hitta svaret här.