Formex 27–29 augusti

Välkommen till Nordens viktigaste möteplats för yrkesverksamma inom inredningsdesign.

Snart ses vi för 116:e gången!

Äntligen ses vi igen! 27–29 augusti 2024 är det dags för Formex 116:e genomförande.
Hit kommer nationella och internationella besökare och utställare två gånger per år för att göra affärer, upptäcka branschnyheter och nätverka. Förutom en bredd av aktuella produkter presenterar Formex alltid inspiration, trender och kunskapshöjande workshops samt spännande föreläsare och tongivande utställningar.

Formex boka monter

Biljetter

Säkra din biljett till Formex i augusti!

design talent

Utställarlistan

Här listar vi alla företag som kommer till Formex i augusti. Listan uppdateras kontinuerligt.

Programmet

Kristin Krickelin Lagerqvist är bara en av många talare som kommer till Formex i augusti. Se hela listan här.

Efterlängtad återvändare i augusti!

Efter många år på Formex valde A Lot Decoration att prova något nytt med ett eget showroom i Falköping i januari, något som märktes väl. I augusti är de tillbaka – läs hela intervjun med A Lot’s VD.

Entrétorgsutställningen "A Nordic Fairytale"

I augusti kommer vi tillsammans med kreatören och floristen Anna Starrén att skapa en 200 kvadratmeter stor entrétorgsutställning. Utställningen kommer att vara utformad som en butik för att ge inspiration, kunskap och nya dimensioner för alla som besöker mässan.

Design Talents

Säsongens designstjärnor är utvalda! Se alla 25 deltagare som kommer att ställa ut i det populära området Design Talents i augusti.

Hilke inreder café i A-hallen

Hilke Collection är nu licenstagare av Moomin Characters och lanserar under hösten en helt ny produktlinje baserad på Tove Janssons första muminbok. Inför lanseringen inreder de ett över 300 kvm stort café på Formex där produkterna visas upp för första gången.