Formex 27–29 augusti

Välkommen till Nordens viktigaste möteplats för yrkesverksamma inom inredningsdesign.

Snart ses vi för 116:e gången!

Äntligen ses vi igen! 27–29 augusti 2024 är det dags för Formex 116:e genomförande.
Hit kommer nationella och internationella besökare och utställare två gånger per år för att göra affärer, upptäcka branschnyheter och nätverka. Förutom en bredd av aktuella produkter presenterar Formex alltid inspiration, trender och kunskapshöjande workshops samt spännande föreläsare och tongivande utställningar.

Formex boka monter

Köp din biljett nu!

Nu har vi släppt biljetterna till Formex 27-29 augusti. Just nu har vi 50% rabatt på biljettpriset om du säkrar din biljett senast 18 juni.

design talent

Utställarlistan

Här listar vi alla företag som kommer till Formex i augusti. Listan uppdateras kontinuerligt!

Ansök till Sustainability Award

En tävling där utställande företag eller designers tävlar om att vinna utmärkelsen för mest hållbart genomtänkta produkt. Ansökan är öppen!

WE ARE - säsongens tema

Temat tar sig uttryck genom trender, kunskap och inspiration i form av bland annat utställningar, workshops och föredrag. På entrétorget skapas en unik miljö och sagovärld med nordisk touch tillsammans med kreatören Anna Starrén.

Förändringar i hallarna

I augusti kommer Formex att genomföras i hall A och B, något som har efterfrågats och som nu blir en spännande förändring i höst. Klicka på länken för att se vilka produktområden som finns i respektive hall.