Välkommen till Formex 27-29 augusti 2024

På Formex kan du som är yrkesverksam inom inrednings-, design- och presentbranschen möta nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, producenter, designers samt media. Som besökare får du en unik möjlighet att knyta kontakter, nätverka, hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och nyheterna samt träffa morgondagens designtalanger.

Nordens viktigaste mötesplats för inredning och design

Snart är det dags för Formex 116:e mässa!
Hit kommer nationella och internationella besökare och utställare två gånger per år för att göra affärer, upptäcka branschnyheter och nätverka. Förutom en bredd av aktuella produkter presenterar Formex alltid inspiration, trender och kunskapshöjande workshops samt spännande föreläsare och tongivande utställningar.

Formex boka monter

Boka monter

Missa inte chansen att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen från branschen knyter kontakter och gör affärer. Boka din monteryta till Formex 27-29 augusti.

design talent

Ansök till Design Talents

Ansökan till Design Talents är nu öppen! Läs mer och ansök till Design Talents i augusti 2024 genom att klicka på länken.

Ansök till Sustainability Award

Formex Sustainability Award är en tävling, där utställande företag eller designers tävlar om att vinna utmärkelsen för mest hållbart genomtänkta produkt. Ansökan är nu öppen.

Varför Formex?

Varför ska du ställa ut på Formex? Och vilka är våra besökare? Klicka på länken för att läsa mer.

Förändringar i hallarna

I augusti kommer Formex att genomföras i hall A och B, något som har efterfrågats och som nu blir en spännande förändring i höst. Klicka på länken för att se vilka produktområden som finns i vilka hallar.