Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Idé Group i Örebro AB

Vi finns i monter A32:32, C09:41

Hitta oss på kartan

Idé Group AB startades hösten 2007. Alla i bolaget har lång erfarenhet, både inom försäljning- och heminredningsbranschen. Vårt mål är att du som kund ska hitta fina produkter till bra priser med snabba leveranser.

Vi designar och skapar större delen av Idé Group AB's sortiment i Kina. Leverantörerna där har vi haft ett gott samarbete med i över 20 år. Vi reser 2-4 gånger per år till olika platser i Asien. Andra produkter tar vi hem på närmare håll runt om i Europa.

Vår tanke och idé är att ge våra kunder tips, idéer och inspiration. Ta fram kollektioner som passar alla, både ute och inomhus. Vårt sortiment har ett stort urval av olika material såsom cement, keramik, glas, trä, metall, zink och korg.

Stilen ska passa den kalla industriella känslan och även den romantiska Shabby chic känslan, slitet charmigt, nytt och nött...

Vi vill skapa en harmonisk, personlig njut full miljö/interiör där man kan koppla av med familj, vänner och bekanta "Perfect Living" ett säljande koncept. Sälj våra produkter vidare och låt kunden få avnjuta samma underbara upplevelse som Ni.

Kategorier

Idé Group i Örebro AB

Radiogatan 2

692 71 Kumla

Tel: +46 19 18 77 50

Fax: +46 19 18 77 51

nicklas.ohlsson@ide-group.se

Mässerbjudande