Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

alt

Craft, Art and Society, Lotta Ahlvar with friends - Lars Wallin

2017-01-18 13:15 - 14:00

Lokal A32:35

Lotta Ahlvar är en välkänd person i den svenska design- och modebranschen, idag är hon vd på anrika Handarbetets Vänner. Lotta är en flitigt anlitad föredragshållare. På mässan föreläser Lotta Ahlvar dagligen om tendenser inom design, konst och hantverk samt hållbarhet. På scenen medverkar också varje dag olika intressanta gästföreläsare och vänner som Lotta samtalar med.

Onsdag.
Lars Wallin
Lars Wallin som firar 25 år som designer är aktuell med utställningen Lars Wallin – Fashion Stories. Utställningen på Artipelag visar närmare tvåhundra av Lars Wallins unika skapelser och besökarna får möjlighet att följa den kreativa processen från idé till skiss och vidare till färdig couture.
Lars Wallin gick ut Beckmans designskola 1990 och öppnade samma år sin ateljé, redan 1995 tilldelades han prestigefulla Guldknappen. Bland hans kunder återfinns svenska och utländska celebriteter samt det svenska hovet. Han är känd för de klänningar han skapat för kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine men Lars Wallin har också i många år gjort scenkläder både i Sverige och utomlands. Utställningen visas till den 12 mars 2017.