Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

alt

Inred för välbefinnande

2017-08-25 11:45 - 12:15

Lokal A32:34

Jannice Wistrand, Vinnare av ELLE Decoration Swedish design Awards 2017 - Årets inredningsbloggare Cert. inredare & Feng Shui konsult.
Studier visar att vi kan minska stress och oro med upp till 20 % genom att hålla god ordning. Naturen och växter har stort inverkan på vårt mående. Alla yttre intryck i vår miljö skapar impulser och ger oss budskap som sätter ingång våra tankar och lustar till olika saker. Både positiva och negativa. Hur kan vi medvetet använda den här kunskapen och skapa förutsättningar för att på ett enkelt sätt tillfredsställa våra behov. Med rätt kulörer och material kan vi balansera upp ett rum så det känns mer välkomnande, kreativt, socialt eller avkopplande. Vi kan skapa trygghet i vårt boende genom att möblera på ett visst sätt. Anpassad förvaring och kunskapen om motsatsförhållanden kan alla bidra till ett harmoniskt boende som skapar ett hållbart hem i balans och där välmåendet är det centrala.
Hur kan vi med Feng Shuins verktyg och kunskap från forskningen skapa anpassade inredningar som i sin tur ger en bättre tillvaro för såväl funktionshindrade som för personer med mental ohälsa.
Genom att inreda medvetet och tänka på de yttre intryck vi utsätts för dagligen, kan vi påverka vår vardag.

Relaterat