Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

alt

Craft, Art and Society, Lotta Ahlvar with friends - More life, more business, more fun!

2017-01-21 13:15 - 14:00

Lokal A32:35

Lotta Ahlvar är en välkänd person i den svenska design- och modebranschen, idag är hon vd på anrika Handarbetets Vänner. Lotta är en flitigt anlitad föredragshållare. På mässan föreläser Lotta Ahlvar dagligen om tendenser inom design, konst och hantverk samt hållbarhet. På scenen medverkar också varje dag olika intressanta gästföreläsare och vänner som Lotta samtalar med.

Re:textile är Sveriges första forskningsprojekt om cirkulär ekonomi och redesign för mode- och textilbranschen. Adrian Zethraeus projektledare på Textilhögskolan i Borås utvecklar och testar idéer för hållbar utveckling som skapar nya affärsmöjligheter och arbetstillfällen. På köpet får vi unika produkter och innovativ designutveckling. Re:textile arbetar både med praktisk forskning på Textilhögskolan och samverkar med företag i pilotprojekt.
Adrian Zethraeus, drev tidigare varumärket Billy and I med sin fru Klara och har arbetat med flera internationella modeföretag med hållbarhetsprofil inom marknadsföring och försäljning.
Medverkar gör också Anna Lidström, konstnärlig ledare på Re:textile