Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Vi utsätts för mer intryck

Jannice Wistrand är civilekonomen som bytte karriär och blev certifierad inredare och Feng Shui-konsult. Utöver att föreläsa och vara inredningskonsult driver hon nordens största Feng Shui-blogg inom inredning. Jannice är även nominerad till Årets inredningsbloggare 2017 av Elle Decoration Swedish Design Awards.

Du ska föreläsa på vårens mässa, vad kommer du att prata om? 
– Idag utsätts vi för mer intryck än någonsin, något som stressar våra liv och hjärnor. Att skapa ett harmoniskt boende där man kan samla energi och finna lugn, har aldrig varit så aktuellt som nu. Våra hem är en spegelbild av oss, så respekterar och förvaltar vi oss själva och våra hem? Vad innebär det att leva värdigt och hållbart? Med färg, form, material och möblering kan vi påverka vår vardag. Med Feng Shuins verktyg skapar du förutsättningar för ett harmoniskt hem där välbefinnande står i fokus, snarare än jakten på ett lyckat stilleben och likes.

Några trender du tror vi kommer se mycket av på vårens mässa?
– Alla former av det röda spektrat från puder, gammelrosa, till chockrosa och rött. Grönt tror jag kommer stort, sammet och fransar på möbler och en hel del växtlighet. Jag tror sticklingar kommer bli våra nya surdegar 2017.

Vi utsätts för mer intryck