Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Sveriges bästa design- och inredningsbutik

Det prestigefyllda Designbasepriset delas ut i Sverige för första gången 2017. Det ges till den mest innovativa och nytänkande butiken inom design- och livsstilsbranschen.
Prisutdelning sker på scenen i Hall A onsdag den 23 augusti kl. 13.50

Priset delas ut på Formex i ett samarbete mellan Designbase, Formex och International Home + Housewares Show i Chicago.
Vinnaren får förutom äran också en nominering till GIA Global Innovation Awards, där världens främsta detaljhandelsexperter utser världens bästa butiker inom sex olika kategorier.

En tydlig vision och skarp strategi är centrala kriterier, men juryn fäster också vikt vid breda faktorer som medarbetarträning, marknadsföring och synergieffekter mellan online-shop och fysisk butik.

Designbasepriset delas ut årligen i Danmark sedan 2011. Bland tidigare vinnare märks bland andra Normann Copenhagen, Illums Bolighus, Lerche Design och Skagerak Flagship Store.

GIA avgörs den 10–13 mars 2018 i Chicago, och både den svenska och den danska vinnaren av Designbasepriset får resa och medverkan betald.

Ny branschtidning inom interiör och design till Sverige – Designbase

Designbase är en branschtidning som vänder sig till alla som jobbar professionellt inom interiör- och designbranschen. Designbase tar upp ämnen som trender, tendenser inom detaljhandeln, management och produktinformation. Syftet är att ge inspiration och konkreta verktyg för att kunna optimera sin verksamhet och fatta väl underbyggda beslut som stärker inrättningens konkurrenskraft.

Fakta:
• Designbase förmedlar nyheter av produkter, intervjuer, reportage, fallstudier samt expertinlagor i syfte att ge läsaren nya perspektiv, kunskaper och inspiration

• Designbase, nätmediet och -gemenskapen för design- och interiörsbranschen och är sedan många år det ledande mediet inom interiör och design i Danmark och lanseras nu i Sverige.

• Lanseringen sker i samarbete med två svenska aktörer: BID (Branschföreningen för interiör & design) samt PUFF (Presentgrossisternas Företagare-Förening) som tillsammans representerar mer än 1.000 producenter, grossister och återförsäljare

• Distributionssamarbete med FORMEX, första numret av det tryckta magasinet utkommer till mässan som öppnar den 23 augusti

 

Registrera dig för nyhetsbrev
Du är mycket välkommen att registrera dig för att få nyhetsbrevet, som skickas för första gången i mitten av augusti.  www.designbase.se