Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Vi söker produktnyheter

På Formex skapas många gånger flera inspirationsutställningar av olika kreatörer med hjälp av produkter från er utställare. Detta kan vara ett utmärkt tillfälle att visa upp dina produkter i en inspirerande miljö.
Till Formex i augusti så utgår vår inspirations/produkt utställning & Pop-Up shop från temat Nordic Space.

Trendrestaurangen / Produktutställningen
Plats: B19:20
Kreatör: Jan Rundgren, Rad o Rand

Jan Rundgren söker nyheter för säsongen av olika produktslag stort, smått hårt mjukt osv.
Som utställare är du välkommen att föreslå produkter och du når Jan via E-post: jan.rundgren.design@gmail.com

Kontakt:
Rad o Rand
Jan Rundgren
jan.rundgren.design@gmail.comFormex Pop Up store
Plats: Östra entrén
Ansvarig: Stefan Nilsson

Med fokus på att lyfta nyheter på Formex så fortsätter vi även i augusti med Formex Pop-up Shop. Shopen har blivit väldigt uppskattad och så många utställare fick chansen att visa och sälja säsongens nyheter sist.
Butiken har ett urval av endast nyheter som lanseras under Formex. Allt tillsammans med Sveriges ledande trendexpert Stefan Nilsson.

I pop up-butiken får utställare chansen att direkt sälja de nyheter som tas fram för säsongen. Lämna in en, fem eller tio av de nya produkterna. Besökare kan sen handla och få med sig produkten som en souvenir, en perfekt middagspresent - eller helt enkelt få bli först med mässans kanske mest omtalade produkt. Se det som ett tillfälle att kanske testa efterfrågan på den nya produkten, eller som en ytterligare marknadsföringskanal.

Pop Up-Shopen byggs i en enkel kontext likt tidigare med en skön känsla för detta unika, korta tillfälle. Inlämning och försäljning är helt frivilligt men urvalen görs av Trendstefan och hans team för att hålla ett brett sortiment med fokus på endast nyheter.

Förutsättningar:
- Kontakta Trendstefans team på linda@trendsandfriends.se  för att anmäla intresse.

- Priset är enkelt då det ska vara samma in och utpriser som till butik, det som säljs faktureras sedan av er efter ni fått avräkning från Trendstefan.

- Urvalet av produkter görs av Trendstefan och hans team vilket innebär att om en produkt bedöms svårplacerad, skrymmande, ömtålig, ovärderlig eller annat så kommer produkten inte med. Målet är att ha ca 100-200 produktnyheter från alla sorters utställare på Formex.

- Överenskomna produkter lämnas in och kvitteras i monter EÖ:01 (där pop-up shopen ligger)  21-22  augusti  mellan kl 10.00 – 16.00.

- Butiken är öppen under mässans öppettider.

- Pop-up shopen kommer skylta tydligt med att det inte finns någon returrätt på köpen.

- Upphämtning av osålda objekt görs lördag 26 augusti mellan kl 17.00 – 21.00. Ej upphämtade produkter är utställarens eget ansvar.

- Avräkning för sålda objekt görs av Trendstefan efter Formex.

Kontakt:
Trends&Friends
Linda Gestman
linda@trendsandfriends.se  för att anmäla intresse.